Hrvatski
| 10.09.2012 u 17:35 sati |
 • Share

Sigurni i pouzdani sustavi

Jedna od najvećih banaka regije  podigla je sigurnost na najvišu razinu implementiravši Stealth u suradnji sa Infosistemom

Rješenje je izgrađeno prema zahtjevima  Ministarstva obrane Sjedinjenih Američkih Država, a osim u  financijskoj i vojnoj industriji koristi se za cloud servise u komercijalnom sektoru kao npr. kod globalne kompanije Amazon.

Strateški pravci IT-a vode k transformaciji data centara u smislu pojednostavljenja postojećih procesa i sve veće podrške mobilnoj radnoj snazi. U takvim uvjetima treba osigurati integritet i tajnost mrežnih podataka unutar zajedničke infrastrukture. Unisys Stealth omogućuje korisnicima, podacima i infrastrukturi nevidljivost (nedostupnost) za cyber-kriminal. Stealth, razvijen za USA DoD (Department of Defense) za sigurnost osjetljivih informacija, dobio je EAL-4+ certifikat za zaštitu ‘data-in-motion’ kroz bilo koji tip mreže, bez obzira radi li se o privatnoj ili javnoj mreži. Stealth više nije ograničen na vojni sektor. Sada se može koristiti i u javnom sektoru i komercijalnim tvrtkama.

stealthInfrastrukturnu podršku tvrtka Infosistem d.d. pruža kroz Službu tehničke podrške koja obavlja instalaciju i održavanje širokog spektra računalne i komunikacijske opreme. Centralna servisna točka opremljena je svom potrebnom opremom za instalaciju, dijagnostiku i servisiranje opreme u skladu sa specifikacijama proizvođača.

Usluge obuhvaćaju:

 • Savjetovanje u planiranju, razvoju i uvođenju IT infrastrukture
 • Projektiranje i izvođenje komunikacijskih sustava (LAN/WAN)
 • Dimenzioniranje i isporuku opreme – serveri, osobna računala i uređaji za pohranu podataka
 • Isporuku i servisiranje printera i ostale periferne opreme
 • Instalaciju, uvođenje i održavanje sistemskih aplikativnih proizvoda
 • Virtualizaciju informatičke infrastrukture
 • Implementaciju mailing sustava
 • Uvođenje sigurnosnih sustava i sustava visoke dostupnosti (Disaster Recovery sustavi)

Dugogodišnja i uspješna suradnja s našim inozemnim principalima, od koji je svaki vodeći na svom dijelu svjetskog tržišta, rezultat je naše orijentacije kvaliteti i zadovoljstvu krajnjih korisnika, kao i stalnog ulaganja u vještine i znanja naših djelatnika.

Infosistem kod svojih partnera redovito ima najviši status, a ovom prilikom izdvajamo tehničku i stručnu sposobnost Službe tehničke podrške:

 • VMWARE: Infosistem d.d  unutar Vmware partnerske mreže zauzima mjesto  Vmware Enterprise Partner-a sa dva stručnjaka koji posjeduju VCP certifikate.
 • EMC: Infosistem d.d  je EMC Authorised Service Provider i ima četiri certificirana stručnjaka za  Storage i SAN sustave.
 • DELL: Infosistem d.d. je DELL Registed partner   i ima tri certificirana stručnjaka za hardversku i softversku opremu.
 • MICROSOFT: Infosistem d.d., je član svjetske Mreže Microsoftovih partnera ( eng. Microsoft Partner Network ) i ima status Microsoft Gold Partner, što uključuje sljedeće kompetencije: Silver Midmarket Solution Provider, Silver Mobility, Silver Virtualization, Silver Desktop, Silver Identity and Security, gold Server Platform, Silver Messaging.  Infosistem ima ima četiri MS certificirana stručnjaka

Služba tehničke podrške ima i sljedeće certifikate: Authorised Service Provider-a za Unisys te status CISCO Premier Certified Partner-a, IBM i HP Business Partner certifikat.

Osim procedura propisanih od navedenih Principala, provodimo i vlastite procedure osiguranja kvalitete usklađene s ISO 9001:2000.

Infosistem raspolaže i odgovarajućim skladištem rezervnih dijelova za sav zastupani program na što je obavezan zbog zahtjeva proizvođača, čime se osigurava visok standard usluga instalacije i održavanja ne samo u jamstvenom roku, nego i tokom cijelog eksploatacijskog ciklusa opreme.

Smatramo da je najveća vrijednost naših rješenja, a ujedno i naša konkurentska prednost, znanje i iskustvo naših djelatnika koji su implementirali brojna infrastrukturna poslovna rješenja u različitim organizacijskim sustavima u Hrvatskoj i široj regiji

Ivana Šibla 15 10 020 Zagreb Tel: +385 (0)1 65 00 111

 • April 2018
  M T W T F S S
  « Mar    
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  

KUTAK ZA KORISNIKE

Primjedbe i pohvale javite na e-mail

Već 10 godina potvrđujemo kvalitetu!