Hrvatski
| 10.11.2016 u 9:21 sati |
 • Share

Konferencija SIGBANK 2016.

slika8-fw20. listopada održana je konferencija o sigurnosti banaka i ostalih financijskih institucija pod nazivom SIGBANK 2016. Radi se o godišnjem susretu sudionika iz financijske struke, koji se održava od 2011. godine. Organizatori konferencije su Hrvatski forum za urbanu sigurnost i časopis „Zaštita“ tvrtke Tectus d.o.o., kojima ovim putem zahvaljujemo na odličnoj organizaciji i suradnji tijekom cijelog procesa.

Infosistem je na konferenciji sudjelovao prvi puta – kao jedan od sponzora i izlagača, sa temom „Get to Zero Incidents“. Prezentaciju ove vrlo aktualne teme  preuzeo je naš  kolega   – Vladimir Kutnjak, voditelj ključnih kupaca te sudionicima predstavio rješenja naših svjetski poznatih partnera: Stealth rješenje od Unisys-a, te OneSign Single Sign-On rješenje od Imprivate.

Unisys Stealth je svjetski priznato i nagrađivano rješenje, jedinstveno u svom pristupu informatičkoj sigurnosti, vodeći se maksimom „Ne možeš hakirati ono što ne vidiš“. Dobitnik je American Technology nagrade u području cyber sigurnosti te American Business nagrade u kategoriji People’s Choice za 2014. godinu. U 2015. godini uslijedile su nove nagrade – Frost & Sullivan New Product Innovation nagrada u kategoriji Encrypted Network Security Solutions te Northern Virginia Technology Council (NVTC) Destination Innovation nagrada u kategoriji Safety & Security. Rješenjem se vrhunski adresira svako pitanje zaštite od malicioznih napada – vanjskih i internih.

Kao dopunu zaštiti visoko rizičnih sustava, predstavili smo Imprivata OneSign Single Sign-On rješenje. Riječ je o platformi za olakšano upravljanje sigurnosnim sustavom i internim pravilima. Prvotno je bilo razvijeno za upotrebu u zdravstvenom sektoru i zaštitu podataka pacijenata, dok se danas koristi i u ostalim sektorima, osobito onima koji zahtijevaju što veći stupanj zaštite sigurnosnih sustava od krađe podataka te olakšan pristup upravljanju korisničkim podacima u sustavima koji imaju veći broj korisnika. Rješenje se najčešće koristi za radna mjesta na kojima se u toku dana izmjenjuje nekoliko različitih korisnika, te pojedinom korisniku omogućuje pristup samo onim dijelovima sustava za koja ima dodijeljena prava pristupa.

Sama prezentacija navedenih rješenja, kao i galerija slika sa konferencije dostupni su putem stranica organizatora konferencije.

 • Prezentacija „Get to Zero Incidents“: link.
 • Galerija slika sa konferencije: link.

Ivana Šibla 15 10 020 Zagreb Tel: +385 (0)1 65 00 111

 • April 2018
  M T W T F S S
  « Mar    
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  

KUTAK ZA KORISNIKE

Primjedbe i pohvale javite na e-mail

Već 10 godina potvrđujemo kvalitetu!