Hrvatski
| 09.12.2009 u 22:36 sati |
 • Share

Usluge savjetovanja – konzalting

Konzalting

Da li ste ikada na svojoj koži iskusili što znači imati neuspješan projekt? Ukoliko jeste, znate o čemu pričamo, no za slučaj da niste, ne bismo Vam preporučili da pokušate eksperiment na nekom “business critical” segmentu Vašeg poslovanja. Najbolji način da to izbjegnete je pažljivi izbor poslovnog partnera i tehnologije, procjena rizika, priprema i dizajniranje rješenja svakako prije implementacije te odabir i poštivanje pravila jedne od odabranih metoda vođenja projekata.

Konzalting ili savjetovanje jedna je od najbrže rastućih usluga u svijetu. To se naročito odnosi na informatičku tehnologiju, koja svojim silnim tempom promjena i najupornije pobornike novoga baca u očaj. Donošenje strateških odluka, izbor novih softverskih i hardverskih platformi, komunikacije, Internet, Windowsi, Unix, e-mail, konfiguriranje i instalacija softvera, održavanje i podrška, izbor dobavljača, obrazovanje i obuka zaposlenika…

Infosistem nudi inovativna rješenja utemeljena na prokušanim praktičnim primjenama vezanim uz ljude, procese i tehnologiju u svakoj fazi IT ciklusa.

Planiranje. Identificiranje poslovnih potreba, tehnologija i rješenja kako bi se uskadili poslovni i IT planovi.

Priprema. Razvijanje pripravnosti organizacije i individualnih vještina neophodnih za implementaciju novih tehnologija.

Izrada. Brzo i učinkovito dizajniranje, razvoj i primjena sustava.

Operativni rad na sustavima. Implementiranje ponovljivih procesa, procedura i prilagođenih opcija za potporu. To osigurava rad na sustavima koji su vrlo dostupni, skalabilni, pouzdani i lako se administriraju.

Svi naši projekti vođeni su svjetski priznatim metodama poput “Microsoft Solution Framework” i/ili “Unisys Team Method” baziranog na “PRINCE2” metodologiji, te PMI (Project Management Institute)

MSF Process Model

Naše konzultantske usluge mogu se ugovoriti po satu (za manje poslove) ili po poslu (za veće poslove, odnosno projekte). Savjetovanje se može odnositi na područje analize i strateškog planiranja poslovno – informacijskog sustava , odabir hardversko – softverske platforme IS-a, probleme kod konfiguriranja i optimiziranja sistemskog softvera, sigurnosti itd.

Ivana Šibla 15 10 020 Zagreb Tel: +385 (0)1 65 00 111

 • January 2018
  M T W T F S S
  « Sep    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  

KUTAK ZA KORISNIKE

Primjedbe i pohvale javite na e-mail

Već 10 godina potvrđujemo kvalitetu!