Civilna zaštita

U svim kriznim situacijama koje izazivaju ugrozu civilnog stanovništva prioritet je uvijek brza i kvalitetna reakcija u što kraćem roku.

Na jednom mjestu objedinjene su sve informacije potrebne za ocjenu stupnja spremnosti, odnosno snage i sredstava kojima se raspolaže, misleći pri tome na ljude i materijalno-tehnička sredstva te pravne osobe za učinkovito djelovanje u slučaju katastrofe na razini lokalne samouprave.

Rješenje omogućuje pregled raspoloživih pripadnika civilne zaštite u stvarnom vremenu uz analizu spremnosti snaga, pregled i analizu provedenih aktivnosti i obuka koje je pojedini pripadnik prošao.

Unutar aplikacije moguć je neograničen broj analitičkih prikaza, tabelarnih izvješća potrebnih u sustavu.

Rješenje omogućuje brz pristup informacijama za učinkovito organiziranje na terenu i podizanje potrebnih snaga u kriznim situacijama putem masovnog generiranja mobilizacijskih poziva te ima razvijenu funkcionalnost povezanu s formiranjem snaga na terenu bez obzira radi li se o vježbi ili stvarnoj intervenciji.

Sadrži sve relevantne i ažurne informacije potrebne za procjenu rizika/procjena ugroženosti.

To je ujedno i alat za planiranje i simulacije mogućih katastrofa, planiranje i organizaciju obuka, vježbi i podizanje spremnosti svih snaga.

Javite nam se

Želite saznati više o našim rješenjima i uslugama ili vam treba pomoć s IT izazovima?