Mikrosegmentacija

Najinovativnije svjetsko rješenje na području informacijske sigurnosti- Unisys Stealth!

Riječ je o jedinstvenoj sigurnosnoj tehnologiji koja povećava zaštićenost podataka, pojednostavljuje upravljanje i smanjuje ovisnost o fizičkoj infrastrukturi. Sigurnost ne podrazumijeva izgradnju neprobojnih utvrda, već razvoj sigurnih zajednica i pripadajućih sigurnosnih zona (infrastrukturnih mikrosegmenata) na načelima minimalnih privilegija i potrebe sigurnosne zajednice da ima spoznaju samo o određenim poslovnim resursima.

Unisys Stealth omogućuje pristup temeljen na provjerenom identitetu te skriva sve ostale konekcije i odredišne točke od zlonamjernih organizacija/pojedinaca jer je promet unutar mikrosegmenta/interesne zajednice kriptiran i vidljiv samo pripadnicima istog mikrosegmenta/interesne zajednice.

Na takav način onemogućuje se da zlonamjeran pojedinac/organizacija vidi vaše kritične poslovne podatke te ih, budući da o njima nema spoznaju, ne može ni kompromitirati.

Osim osiguravanja krajnjih točaka komunikacije, udaljenih korisnika, podatkovnih centara i mobilnih uređaja kao što su pametni telefoni kompatibilni sa sustavima iOS i Android, Stealth pruža i revizijski slijed te tako postiže usklađenost s propisima kao što su PCIDSS, GDPR, ISO 27001/27002 i Direktiva NIS.

Javite nam se

Želite saznati više o našim rješenjima i uslugama ili vam treba pomoć s IT izazovima?