Vijesti

Brzi, organizirani i spremni

Biti spreman na izazove, krize i katastrofe imperativ je svakog odgovornog društva. Za to su potrebna ulaganja, svijest o važnosti dobre pripreme i adekvatni alati koji će nam u tome pomoći. Zanemarivanje tih činjenica vodi do daljnje štete.

U hitnim situacijama primat je na brzom odgovoru, mobilizaciji potrebnih resursa, procjeni i adekvatnom planu za koordinaciju svih faza izvršenja i svih uključenih aktera, te rješavanju kriza. Dostići razinu spremnosti koja se može nositi s takvim izazovima nije jednostavno i zahtijeva sustavan pristup.

Nakon potresa koji se desio u Zagrebu 23.3.2020., pokazalo se koliko je nužno biti spreman, imati dobar plan i dobre alate.

Naš dio jednadžbe je rješenje CIVILNA ZAŠTITA koji nudi na jednom mjestu objedinjene sve informacije potrebne za ocjenu stupnja spremnosti, odnosno snage i sredstava kojima se raspolaže – misleći pri tome na ljude i materijalno-tehnička sredstva te pravne osobe, za učinkovito djelovanje u slučaju katastrofe na razini lokalne samouprave.

  • Brz pristup informacijama za učinkovito organiziranje na terenu
  • Brza mobilizacija potrebnih resursa putem masovnog generiranja mobilizacijskih poziva
  • Koordinacija aktivnosti formiranja snaga na terenu (bez obzira radi li se o vježbi ili stvarnoj intervenciji).
  • Pregled raspoloživih pripadnika civilne zaštite u stvarnom vremenu
  • Planiranje i organizacija obuka, vježbi i podizanje spremnosti svih snaga

Više informacija o našem rješenju Civilna zaštita.

#budispreman #civilnazaštita #infosistem

Javite nam se

Želite saznati više o našim rješenjima i uslugama ili vam treba pomoć s IT izazovima?