Vijesti

Mikrosegmentacijsko rješenje Stealth na regionalnoj konferenciji „Cyber Endeavour“

U organizaciji Veleposlanstva SAD-a i Zapovjedništva američkih snaga za Europu (USEUCOM) u periodu 24.-27. srpnja 2018. godine na hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ u Zagrebu održana je regionalna konferencija „Cyber Endeavour“.

Naglasak konferencije stavljen je na regionalnu suradnju sa ciljem smanjenja sigurnosnih rizika na području cyber sigurnosti. Konferenciji je prisustvovalo 35 sudionika iz 14 zemalja, a pravo sudjelovanja i prezentacije rješenja dobilo je i šest tvrtki iz privatnog sektora, uključujući Infosistem i Unisys koji su strateški partneri na ovom području.

Izlaganjem smo fokus stavili na mikrosegmentacijsko rješenje Stealth kao jedno od najboljih rješenja u segmentu cyber sigurnosti, što dokazuju i brojne nagrade za ovo rješenje na svjetskoj razini. Rješenje je jednostavno i iznimno efikasno. Uostalom, najbolja rješenja su upravo takva. Ne može se hakirati ono što se ne vidi.

Za više informacija o rješenju stojimo na raspolaganju, a više informacija o konferenciji dostupno je na ovoj poveznici.

Javite nam se

Želite saznati više o našim rješenjima i uslugama ili vam treba pomoć s IT izazovima?