Vijesti

Izazovi poslovanja na daljinu? Ne uz SETCCE ePero®!

Trenutno se nalazimo u izvanrednom okruženju, suočeni sa organizacijom nastavka donekle redovnog poslovanja pod posebnim uvjetima. Radna okolina premještena je na rad od kuće, sastanci su svedeni na minimum i provode se digitalnim kanalima, kontakt s klijentima samo ako je baš nužan, fokus je na zaštiti zaposlenika i klijenata. Nekada vrlo jednostavni procesi sada su postali operativni izazov, te zahtijevaju rješenja kojima će se odvijati od početka do kraja u sigurnim uvjetima. Zahvaljujući partnerstvu sa firmom SETCCE čije je rješenje jedno od vodećih u regiji, omogućit ćemo da kod vas ovi izazovi ne postoje.

ePero® je sveobuhvatno rješenje za uvođenje elektroničkog potpisa (vlastoručnog na potpisne pločice ili potpis na daljinu putem klika) u bilo koji poslovni proces. Namijenjen je za prihvat elektroničkog potpisa i uključivanje potpisa u različite oblike dokumenata koji nastaju u raznim poslovnim procesima (fakture, poslovni ugovori, financijske transakcije, ugovori za kredite, ugovori za reprograme i restrukturiranja, police osiguranja…). Također, omogućuje i video identifikaciju na daljinu, što uvelike pomaže u brzom širenju portfelja novih klijenata u EU zoni te čini nepotrebnim dolazak klijenata u poslovnice u svrhu dobivanja elektroničkog identiteta.

U normalnim uvjetima uvođenje elektroničkog potpisivanja dokumenata, pored skraćenoga radnog procesa i uštede na papiru, pridonosi i smanjenju zloupotreba i pogreški. Danas, u tijeku pandemije i nužnog socijalnog distanciranja, ovo rješenje ruši glavnu prepreku koja se javlja u svim poslovnim procesima – dobivanje vlastoručnog potpisa.

Uvođenje rješenja ePero® omogućuje potpuno ukidanje papira u internim procesima i poslovanju  sa klijentima odnosno poslovnim partnerima, te rezultira kompletno sigurnim beskontaktnim poslovanjem. Potpuno je sukladno sa zakonskom regulativom, a implementacija i povrat investicije iznimno su brzi.

Sa procesom potpisa na daljinu upoznajte se na SETCCE ePero® Remote Sign, a za sva pitanja kontaktirajte nas na prodaja@infosistem.hr.

#clickToSign #ePeroRemoteSign #setcce #esignature #remotesignature

Javite nam se

Želite saznati više o našim rješenjima i uslugama ili vam treba pomoć s IT izazovima?