Vijesti

Outsourcing usluge – najam IT stručnjaka

Najam IT stručnjaka za rad na povremenim većim projektima je često korištena opcija na tržištu. Omogućuje vam povećanje vlastitih resursa sa kvalitetnim novim kadrom, a bez trošenja vremena i sredstava na proces zapošljavanja i obučavanja novih djelatnika, za što dugoročno nemate potrebe.

Razloga za najam IT stručnjaka je mnogo, ali najbitniji je uglavnom taj da želite da stručnjaci koje unajmite imaju specifična znanja kojima ćete projekt provesti kvalitetno i brzo, unutar definiranih rokova i opsega.

Mnoge tvrtke vide prednost u tome da ugovore određene usluge od vanjskih pružatelja kojima je glavna djelatnost upravo ono što je i vama potrebno a nemate dovoljan ili dovoljno kvalitetan kadar koji bi te određene poslove odradio. Tu u priču ulazimo mi.

Infosistem ima preko 40 godina iskustva na području IT djelatnosti, od toga preko 30 godina sa primarnim fokusom na pružanje usluga razvoja, održavanja i nadogradnje softvera za financijske institucije.

Naš tim stručnjaka posjeduje ekstenzivno iskustvo na projektima u bankarskom sektoru – od razvoja core sustava, migracija core sustava, preko transakcijskih aplikacija za poslovnice, do razvoja posve jedinstvenog produkta na tržištu namijenjenog statističkom i bonitetnom izvještavanju za banke.

Naš  tim je prošao iskustvo konverzije banke na euro u Sloveniji, pa vam stoga možemo ponuditi pomoć u konzultantskom i programerskom dijelu pripreme i provedbe konverzije. Osim toga, najmom naših djelatnika pojačati ćete svoj tim u periodu kada imate potrebe za većim brojem djelatnika, a bez potrebe da zapošljavate nove djelatnike i uvodite ih u posao za koji je, uz tehničko, potrebno i poslovno (bankarsko) znanje. Imamo stručnjake sa preko 15 godina iskustva u bankarskom sektoru, koji su prošli kroz gotovo sve bankarske procese i odradili veliki broj  projekata. Našim iskustvom jamčimo uspjeh vašeg projekta.

Kontaktirajte nas za više informacija i uvid u tehničke vještine naših stručnjaka!

Javite nam se

Želite saznati više o našim rješenjima i uslugama ili vam treba pomoć s IT izazovima?