Vijesti

Vodoopskrba i odvodnja ne smiju zakazati

Opće je poznato da sustavi vodoopskrbe i odvodnje koje danas imamo iznimno utječu na kvalitetu naših života. Osiguravaju nam nužni resurs za život – pitku vodu. U razdoblju pandemije kroz koji upravo prolazimo, jedna su od najbitnijih poluga za održavanje pojačanih mjera higijene.

Kako bi sustavi funkcionirali optimalno, potrebno je da sve komponente funkcioniraju optimalno. Infosistem je u te svrhe osmislio i izgradio fleksibilno i modularno rješenje koje prati cijeli životni ciklus potrošača u vodoopskrbnom sustavu: od ugovaranja i izvedbe priključka, očitanja brojila, obračuna faktura, praćenja potrošnje, praćenja naplate računa, opominjanja, utuživanja te ovrhe. Sustav omogućuje grupiranje kupaca i mjernih mjesta, prati događaje povezane s očitanjem, fakturiranjem, reklamacijama te evidentira razne povlastice koje kupac može imati.

Također, kako bi se smanjio broj upita prema službi za korisnike i postigla ušteda na vremenu i korištenim resursima, osigurali smo da kupac može preko e-aplikacije dobiti uvid u stanje svojeg računa, potrošnje itd.

Izvještajne mogućnosti rješenja su prilagođene vašim potrebama – od parametrizacije do definiranja izlaznog formata izvještaja.

Upotrebom našeg ERP rješenja dobiva se na učinkovitosti, uštedi vremena, te točnosti. Ovim rješenjem osiguran je i izvor kvalitetnih informacija koje mogu poslužiti u procesu odlučivanja, čime već ulazimo u sferu poslovne inteligencije. Ukratko: s nama ste u dobrom društvu!

Za više detalja i informacija kontaktirajte nas na: prodaja@infosistem.hr.

Javite nam se

Želite saznati više o našim rješenjima i uslugama ili vam treba pomoć s IT izazovima?